clothes

Rolex Yacht-Master 42 Yellow Gold 226658Rolex Yacht-Master 42 Yellow Gold 226658

Το ραβδωτό άκρο από κίτρινο χρυσό σημαίνει ότι η στεφάνη έχει καλό κράτημα και η ερμητικά βιδωμένη θήκη με το λεπτό πτερύγιο διασφαλίζει ότι μόνο οι ωρολογοποιοί Rolex μπορούν να έχουν πρόσβαση στην κίνηση. Όπως όλα τα Yacht-Masters, η θήκη είναι προικισμένη με μια κορώνα με περιέλιξη Triplock και το καντράν που προστατεύεται από ένα κρύσταλλο ζαφείρι με φακό Cyclops στις 3 η ώρα για να συμβουλευτείτε την ημερομηνία.

Το μαύρο λακαρισμένο καντράν, το οποίο ενισχύει την κομψή αισθητική αυτού του Rolex Yacht-Master 42, διαθέτει εφαρμοσμένους κίτρινους χρυσούς δείκτες ώρας ρολογια ρεπλικες τιμες (τριγωνικοί, στρογγυλοί και ορθογώνιοι) που επεξεργάζονται με το φωταυγές υλικό της Rolex γνωστό ως Chromalight που εκπέμπει μια μπλε λάμψη που διαρκεί στο σκοτάδι. Ο ωροδείκτης της Mercedes, ο δείκτης λεπτών και ο κεντρικός δείκτης δευτερολέπτων με το στρογγυλό αντίβαρό του είναι επίσης κατασκευασμένα σε χρυσό με την ίδια φωτεινή επεξεργασία με τους δείκτες ώρας.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ OYSTERFLEX
Ο μαύρος ματς ιμάντας ελαστομερούς που έχει γίνει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του Yacht-Master αντιγράφει τη στιβαρότητα και την αξιοπιστία ενός μεταλλικού βραχιολιού με την κρυφή του υποδομή από εύκαμπτες και καμπύλες μεταλλικές λεπίδες. Είναι, κατά τη γνώμη μας, ένα από τα πιο άνετα λουράκια στην αγορά σήμερα. Το πτυσσόμενο κούμπωμα Oysterlock από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων είναι εξοπλισμένο με σύστημα επέκτασης Glidelock που επιτρέπει ρυθμίσεις 15 mm χωρίς εργαλεία.
watches
ΣΚΕΨΕΙΣ
Ορισμένες ταυτότητες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να σφυρηλατηθούν από άλλες και η Rolex δεν είναι ακριβώς γνωστή για τις ολονύχτιες αλλαγές. Μετά από τριάντα χρόνια, το Yacht-Master έχει επιτέλους εδραιώσει την ταυτότητά του και είναι πρακτικά αδύνατο να συγχέεται με ένα Submariner σήμερα. Χωρίς αμφιβολία, το μαύρο πλαίσιο και τα μοντέλα Oysterflex δημιουργούν έναν πιο λείο, πιο λείο και πιο εκλεπτυσμένο χαρακτήρα από το πολυτελές δίχρωμο Oystersteel και το χρυσό Everose. Και απομιμησεις ρολογια χειρος που πολλοί θα προσελκυστούν από την υποτιμημένη γοητεία της μαύρης γραβάτας του λευκού χρυσού. 226659, ο πιο δυναμικός συνδυασμός κίτρινου χρυσού και μαύρου αποτυπώνει τέλεια το πολυτελές ναυτικό πνεύμα του Yacht-Master. Αν και αμφιβάλλω ότι η Rolex είναι σκλάβος των τάσεων της μόδας, η άνοδος του κίτρινου χρυσού είναι αναμφισβήτητη μαζί με την επιστροφή της ηδονιστικής μόδας και στυλ που κυβέρνησε τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Ωστόσο, σε συνδυασμό με το αμμοβολή μαύρο ματ κεραμικό και το βραχιόλι από καουτσούκ, η δυνατότητα για bling περιορίζεται και αυτό το 226658 μεταδίδει μια σέξι, σύγχρονη στάση.

Μοιράζεται τις ίδιες προδιαγραφές με το μοντέλο από λευκό χρυσό, η πιο πρόσφατη αναφ. Το 226658 διαφέρει σε μία μόνο πτυχή: τη συμπαγή θήκη του από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων. Κατασκευασμένο από ένα συμπαγές μπλοκ χρυσού 18 καρατίων, η μεσαία θήκη είναι γυαλισμένη και η συνολική εντύπωση είναι μια κομψότητα. Παρά το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο Yacht-Master, οι κωνικές ωτίδες και το σχετικά λεπτό ύψος του σημαίνουν ότι το ρολόι κάθεται φαρδύ και επίπεδο στον καρπό και λειτουργεί καλά σε μικρότερους καρπούς (φωτογραφήθηκε εδώ στον καρπό 16,5 mm του Brice).

Η χαρακτηριστική αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη έχει ένα ματ μαύρο ένθετο Cerachrom με υπερυψωμένες και γυαλιστερές διαβαθμίσεις και αριθμούς. Το Cerachrom, ένα ιδιόκτητο υλικό που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Rolex, είναι ένα σκληρό κεραμικό υλικό που είναι ουσιαστικά ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ανθεκτικό στη διάβρωση και αδιαπέραστο από τις υπεριώδεις ακτίνες που σημαίνει ότι δεν θα εξασθενίσει με την πάροδο του χρόνου. Το κεραμικό είναι αμμοβολή για να του δώσει μια ελκυστική κοκκώδη υφή και ένα πιο τεχνικό, σύγχρονο φινίρισμα.

 

CALIBER 3235
Το caliber 3235 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015 για να αντικαταστήσει το μακροχρόνιο caliber 3135 είναι πλέον η ναυαρχίδα της Rolex με τη λειτουργία ημερομηνίας και προστατεύεται από τουλάχιστον 14 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η πιο σημαντική καινοτομία είναι η νέα διαφυγή Chronergy. Κατασκευασμένο από αντι-μαγνητικό νικέλιο-φώσφορο, περίπου το ήμισυ του ισχυρού αποθέματος ισχύος 70 ωρών μπορεί να αποδοθεί στη νέα σχεδίαση διαφυγής. Ένα ελατήριο μαλλιών Parachrom τοποθετημένο σε αμορτισέρ Paraflex ρολογια ρεπλικες τιμες, επίσης μη ευαίσθητο στα μαγνητικά πεδία και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, προσφέρει δέκα φορές μεγαλύτερη ακρίβεια από ένα παραδοσιακό ελατήριο μαλλιών σε περίπτωση κραδασμών. Το Caliber 3235 ήταν το πρώτο κίνημα που έλαβε την πιστοποίηση της Rolex ως Superlative Chronometer με ανοχή μόλις -2/+2 δευτερόλεπτα την ημέρα (πιο αυστηρή από την COSC).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *